dimecres, 5 de desembre del 2012

Un model d'organització del SEP - ESC Mossèn Joan Batlle

A l'escola Mossèn Joan Batlle de Blanes han dissenyat un model d'organització del SEP (Suport Educatiu Personalitzat). A continuació, ens presenten els documents amb què treballen.


Descàrrega de documents: Organització del SEPGraella de seguiment

dimarts, 4 de desembre del 2012

Olor de tardor

Aquest curs la pluja ens va fer una mala passada i vam tenir unes castanyades aigualides. Algunes escoles van celebrar la festa al gimnàs, d'altres van decidir ajorna-la... De qualsevol manera l'olor de tardor ha entrat a totes les escoles.

Navegant per les novetats dels webs, pels blocs dels cicles i per les pàgines de festes hem trobat aquestes notícies. Segur que s'han fet més activitats però o bé no s'han publicat o bé no les hem trobat.

Aquí us enllacem les notícies. Pot ser us hi podreu trobar... pot ser podreu veure com ho celebren les escoles dels voltants...


Voleu veure com fan panellets de xocolata, de pinyons, de coco, d'ametlles... a l'escola nova de Maçanet de la Selva? 1 - 2 - 3 - 4

A l'Ignasi Melé de Tossa ens ensenyen com torren castanyes al pati de l'escola.

Heu vist les exposicions dels 50 bolets més coneguts del nostre entorn? Les van fer a l'escola Pinya de Rosa de Blanes i al col·legi Immaculada de Lloret?


Us agradaria veure com ballen el "Castanyada Style" els de l'escola Sant Jordi de Maçanet de la Selva?

Al Napoleó Soliva de Blanes els nens i nenes es disfressen de castanyeres.

Al Mossèn Joan Batlle de Blanes ho celebren amb tallers per cicles al matí i amb danses al gimnàs per la tarda.

El Carles Faust de Blanes se'n va a celebrar-ho a l'ermita del Vilar, jugant i dinant tots plegats al costat del bosc.

Al Joaquim Ruyra de Blanes ballen i canten cançons de tardor al gimnàs i els visita la castanyera.


Al Sa Forcanera de Blanes, fan una exposició de fruites de la tardor i mengen castanyes asseguts fent rotllanes al pati.

Hem vist les fotos del Col·legi Santa Maria de Blanes fent la castanyada al gimnàs de l'escola i els vídeos del Centre Ventijol de Blanes jugant, cantant i ballant al pati.

Els de l'Esteve Carles de Lloret han fet un vídeo amb imatges de la festa on no han faltat els panellets, les fruites de tardor i el bidó de torrar castanyes.

Com molts altres centres, al Pompeu Fabra de Lloret i al Salvador Espriu de Vidreres han decorat l'entrada del centre amb motius de tardor.

A l'Institut Escola de Lloret han celebrat Halloween amb una gimcana en anglès amb proves gestionades pels alumnes de 3r i 4t d'ESO.