divendres, 25 de gener del 2013

Emocions per Nadal

Quan ja s'han apagat els últims llums de nadal, als webs i als blocs de les escoles i instituts de la zona han anat apareixent vídeos i àlbums de fotos dels actes programats durant aquestes festes. Des d'aquest bloc ens en volem fer ressò i valorar l'esforç de comunicació que heu fet.

Al costat d'activitats solidàries, com la col·laboració amb la marató de TV3 que es va estenent pels centres, hi apareixen les activitats més tradicionals. A les classes dels més petits es fa cagar el tió i venen els patges reials a recollir les cartes dels reis. Amb les escoles ben engalanades amb motius nadalencs no hi falten els festivals o els concerts de nadales. En els instituts es troben més activitats solidàries, tallers i diades esportives.

  • Arribem a  Lloret de Mar. A l'escola Esteve Carles han penjat un vídeo amb totes les activitats de nadal: la visita dels patges, el cagatió i el festival que van fer al teatre. A l'escola Pompeu Fabra van veure el patge, en Rufa, i alguns van cantar disfressats de pare Noel. Mireu com assajaven els de P3 la cantada de nadales! A l'Institut Escola de Lloret de Mar van realitzar activitats de Nadal per a totes les edats (arribada dels patges, festival Infantil-Primària, arbre dels propòsits, amic invisible, concert de nadal, xocolatada, activitats esportives, discoteca...).

Si ens voleu recomanar alguna activitat que no surti a la nostra tria ens podeu enviar l'enllaç al nostre correu