dimecres, 4 de maig del 2016

Experiència educativa dels programes "Parlem d'Educació a la ràdio"


Aquest any 2016, el programa "Parlem d'Educació a la Ràdio" ha estat tot un èxit, perquè han participat tots els centres educatius de Blanes. Fins i tot, alguns han repetit l'experiència el mateix any.

Volem agrair a tots el centres que han participat, així com el professorat i alumnat implicat. Un dels punts forts del programa ha estat la participació de tots els centres educatius, fent que tot fos un èxit, programa rere programa.

Els principals protagonistes han estat nens i nenes que han participat a la ràdio. L'experiència viscuda pels alumnes ha estat realment molt positiva i enriquidora. L'objectiu és encoratjar a l'alumnat i afavorir les seves competències lingüístiques.

Recomanem aquesta experiència a la ràdio a tots els alumnes i docents que no hagin participat enguany i fer-ho el curs vinent.

Agrair també a la Directora de ràdio Blanes, Joana Fernández, en el seu paper essencial en la realització dels quinze programes “Parlem d’Educació a la Ràdio”.

Com ja haureu escoltat la temàtica dels programes ha estat molt variada, des de projectes d'igualtat, consciència fonològica, robòtica, dinamització de patis, tallers de ràdio, matemàtiques en anglès i molts més temes.

Afegir que, hi ha un treball previ i posterior a la gravació. És a dir, prèviament a la gravació és necessari a més de conèixer la temàtica, cal tenir clares les preguntes amb la finalitat que es parli dels punts més rellevants i escollits pels docents.

En relació, al treball posterior a la gravació, hem demanat als centres educatius que realitzessin un document descriptiu del projecte. La finalitat d’aquest document és fer difusió del projecte explicat al nostre web d'experiències educatives, per tal que altres centres educatius puguin prendre exemple o sigui font d'inspiració.

La realització del document ha d’incloure una descripció del projecte o l’activitat amb una extensió d’una pàgina i mitja com a molt, afegint entre 6 i 8 fotografies i algun vídeo.

Per acabar, agrair a tots els oients que han escoltat els programes. També, a tots els oients que els han descarregat. Hi han hagut moltíssimes descàrregues dels programes de "Parlem d'educació a la ràdio".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada