dilluns, 6 de juny del 2016

Batecs musicals - ESC Pere Torrent


Nom del centre: Escola Pere Torrent de Lloret de Mar
Nivell educatiu: Educació Primària
Curs: 2015-2016

Durant aquest curs 2015-16 a la nostra escola hem iniciat un projecte amb l’objectiu de proporcionar als alumnes una educació transversal de les àrees curriculars a través de la música. 

Aquest projecte es desenvoluparà al llarg de quatre anys de manera progressiva amb el propòsit final de donar una educació global amb la música com a motor dels aprenentatges, així com ampliar les nocions musicals dels nostres alumnes.

Amb motiu d’aquest projecte, anomenat Batecs Musicals, hem portat a terme la Setmana de la Música. Durant aquesta setmana hem treballat el projecte interdisciplinar de l’escola, el fòrum de les llengües, i hem aprofitat per enllaçar-lo amb moltes activitats musicals.


Els alumnes han pogut realitzar tallers actius de percussió, gaudir d’audicions didàctiques amb instruments d’arreu del món i presenciar concerts de música clàssica.

El resultat ha estat fantàstic i molt enriquidor per a tota la comunitat educativa. Participar de manera activa en les activitats musicals ha entusiasmat a l’alumnat que ha respòs de manera molt positiva. A més, s'ha comprovat com la música és una eina no només per millorar els aprenentatges sinó també per la millora de la cohesió social.

Més fotografies: 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada