divendres, 18 de novembre del 2016

Ruta Competencial - ESC Sant Jordi (Maçanet de La Selva)

A l’Escola Sant Jordi de Maçanet de la Selva treballen en grups interactius amb la participació de les famílies, com podeu veure a l’experiència que us presentem:

RUTA COMPETENCIAL
Aquesta Ruta forma part dels grups interactius que es desenvolupen a les aules i són dirigits per pares i mares. Els alumnes s’agrupen de cinc en cinc, aproximadament.

S’intenta implicar el poble, a les institucions públiques o privades, botigues, ciutadans… a l’hora de dur-los a terme. Els alumnes han portat cartes a  correus, instàncies a l’Ajuntament, han ingressat diners a caixers automàtics, han mesurat el perímetre del camp de futbol...

Cada grup surt de l’escola durant una hora i mitja o dues per completar les instruccions que s’han pensat i desenvolupat des dels cicles. Per començar cal que agafin el mòbil de la persona adulta que els acompanya i capturin el codi QR de cada activitat. En aquest cas parlem de cicle superior.

La intenció és que cada vegada més aquesta mena de treball sigui més competencial. Els tutors i mestres acompanyants volten pels llocs on els alumnes han de realitzar les activitats amb la intenció de supervisar tot el treball.

EXEMPLE D’INSTRUCCIONS
EXEMPLE DE FARMÀCIA





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada