dilluns, 3 d’abril del 2017

Setmana Cultural i la Setmana de la Música - ESC Pere Torrent (Lloret de Mar)

L'Escola Pere Torrent de Lloret de Mar ha celebrat la setmana del 27 al 31 de març la Setmana Cultural i la Setmana de la Música en el marc del Projecte Interdisciplinari del centre. Aquest any s'ha organitzat la Setmana Cultural per tractar i treballar els aspectes relacionats amb la cultura i aquest curs hem apostat per treballar totes les tradicions que envolten Catalunya i més concretament les que envolten Lloret de Mar. A més a més, podem afegir que com que hi ha molts alumnes que no les coneixen aprofitem l'avinentesa perquè les treballin i s'aproximin a les nostres tradicions.

El projecte interdisciplinari és una setmana que es treballa un tema i on s'implica a totes les assignatures, així tot el Claustre treballa per aconseguir aquest objectiu. Els nens/-es, des de P3 i fins a 6è, són agrupats en el mateix cicle de diferent forma del que és habitual i així, també conviuen els uns amb els altres, per tal d'anar passant pels diferents espais on es treballa alguna cosa relacionada amb el projecte. Alguns dels tallers que han realitzat els nens/-es de l'escola són el bestiari, els geganters, la colla de diables, les puntes de coixí, la sardana, els castellers, el ball de plaça, la petanca, la gastronomia, entre d'altres que podríem destacar.

Per altra banda, durant aquesta setmana, també es desenvolupa la Setmana de la Música, on dins el projecte del Batecs Musicals, els alumnes coneixen i fan sonar diferents tipus d'instruments, tot realitzant tallers organitzats per l'ocasió i que s'organitzen des de l'àrea d'educació artística i, més concretament, l'àrea musical.


Des d'aquestes línies, també volem agrair a totes les persones que han fet possible el projecte i que han col·laborat de manera desinteressada amb el nostre projecte. A totes elles moltíssimes gràcies, per ensenyar-nos i venir a compartir una estona del vostre temps amb tots nosaltres.
Finalment, destacar que l'alumnat de l'escola ha assegurat que ha estat una setmana molt divertida i diferent ja que han fet activitats fora de l'habitual i el resultat ha estat molt positiu.

Podreu trobar més informació i/o veure les fotografies d'aquesta setmana en aquesta notícia del web del centre.
La Nova Radio Lloret se'n va fer ressò i van entrevistar a un mestre de l'escola i una alumna que van sortir en directe. Aquesta és la notícia: L'Escola Pere Torrent a Nova Radio Lloret i aquí els podeu escoltar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada