divendres, 4 de maig del 2018

La teva dècada musical - ESC Pere Torrent (Lloret de Mar)

L'Escola Pere Torrent de Lloret de Mar ha portat a terme dins de la Setmana Cultural 2018, l'experiència amb la música com a fil conductor que porta per nom "La teva dècada musical" dins el projecte Batecs Musicals.

Durant la última setmana del segon trimestre, els més de 500 alumnes de l'escola Pere Torrent, juntament amb tot l'equip de mestres, vam portar a terme la setmana cultural. Aquest any la vam dedicar a treballar les dècades musicals, enllaçant-ho així amb el projecte de música que portem a terme a l'escola: “Batecs Musicals”.

El llarg de tota la setmana cada cicle va treballar els aspectes més rellevants d'una dècada musical a través de diferents tallers i activitats.

  • Els alumnes de cicle infantil van treballar els anys 60, amb l'arribada de l'home a la Lluna a través de manualitats, contes i jocs tradicionals de l'època. 
  • Per la seva part, a cicle inicial, es van tractar els anys 70, amb diferents tasques temàtiques amb cançons, personatges i esdeveniments rellevants. 
  • Pel que fa a cicle mitjà, es van aprendre aspectes dels anys 80, amb art urbà, un taller de ràdio i els comentaris de notícies i pel·lícules, entre altres activitats. 
  • Per últim, els alumnes de cicle superior van fer els anys 90, com a propostes destacades, un scape room i una cèl·lula en homenatge a l'ovella Dolly.


El divendres 23 de març vam realitzar el tancament d'aquesta setmana amb un gran espectacle per a les famílies, que es va celebrar al pavelló municipal.

Els especialistes de música i educació física van ser els encarregats de coordinar tot l'espectacle i les diferents coreografies realitzades per cada curs.


 Dècada dels 60 (Educació Infantil)
 Dècada dels 70 (Cicle Inicial)
 Dècada dels 80 (Cicle Mitjà)

 Dècada dels 90 (Cicle Superior)

Per veure més imatges i vídeos, cliqueu l'enllaç de la dècada corresponent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada